06052013 + The winner

A must in every wardrobe

Hej Piger.

Tak for jeres evigt søde kommentarer, det holder mig i den grad kørende her i en tid der er præget af forkølelse og BA stress 🙂

Nå, til det indlægget handler om: Jeg tror én af de ting der har været allermest på bloggen, er min elskede læderjakke fra Zara. Det er nok de bedste penge jeg nogensinde har givet ud til et stykke tøj, og dette er ingen overdrivelse. Jeg mener at enhver garderobe bør indeholde mindst én skindjakke – for de går til alt og er mega lækre! Min sælges desværre ikke længere hos Zara, men er sikker på at den sagtens kunne findes her hos Trendsales: http://www.trendsales.dk/category/kvinder-toej-pels-skindjakker/165

Har I et yndlingsmærke når det kommer til skindjakker? Jeg har ikke umiddelbart nogle planer om lige at skaffe mig en til, dog så jeg en mega flot lysegul en fra Gestuz i et Costume blad for noget tid siden, den hjemsøger lidt mine drømme 🙂

8 kommentarer

 • Louise

  Jeg har en kæmpe svaghed for læderjakker og din er vildt fed… Desværre plejer snittet på Zaras læderjakker ikke at passe mig så godt, men til gengæld har jeg en sort fra Bershka (som kun kostede 700kr i ægte læder) og en blå i bikersnit fra Massimo Dutti (som kostede det dobbelte men er fantastisk blød og god kvalitet) som jeg begge bruger meget flittigt. Jeg er vild med dem fra Muubaa med dip dye effekt, men har dog ikke tænkt mig at bruge så mange penge på en jakke. PS: er begyndt at følge med i bloggen for nyligt, du har en rigtig god stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hej Louise.

   Dejligt at høre hvad du falder for. Bershka kender jeg godt, skal altid derind og kigge når jeg er syd på 🙂 Lyder vildt billigt med en læderjakke for 700kr 🙂 Det med Zara’s snit kender jeg godt, derfor skal jeg som regel gå en størrelse op når jeg køber tøj derfra, det er jo lavet til små spaniolere 🙂

   Hvor er det skønt du gider følge med, tak for dine søde ord 🙂

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den lysegule version har jeg også haft kig på – den er bare noget så fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Den er mega fin! Ved bare ikke hvor man kan se den in real life?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor jeg også bare elsker læderjakker, og har efterhånden en helt lille samling af forskellige styles, dog alle sorte 🙂 Har lige investeret i en mega rå en, som du måske har set på Instagram 🙂 Ville gerne have haft fat i den du har på her, for den er virkelig fed og klæder dig supergodt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Nå ja, så da godt den fine en du havde fået 🙂 jeg tror jeg ville være bange for ikke at bruge dem nok hvis jeg havde så mange i sort, men snyd med din samling 😛 min er jeg virkelig glad for, bliver ofte stoppet og spurgt hvor den er fra 🙂 længe leve Zara!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er også bare vanvittigt lækker. Hvad str har du den i?
  Jeg har en sort læderjakke fra mdk som jeg elsker og ånder for, men kunne godt tænke mig en lys rå læderjakke, da det vil give en god kombi af feminin/rå 🙂
  Btw. er tosset med din blog 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Uh mener de er medium. hvilket er lidt skørt, for køber stort set altid large fra zara pga. deres små størrelser 🙂 mdk laver også bare nogle fine nogle 😉

   og btw, hvor er du da bare vildt sød!!:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

06052013 + The winner