25042013

Beautiful Black

Jeg har helt glemt at nævne det herinde, men maj måned bliver lidt anderledes for mig. I og med jeg arbejder som lærer vikar, så har jeg også været ramt af lockoutet, hvilket betyder at jeg i næste måned bliver nødt til at holde et lille shoppestop. Jeg håber virkelig det kan lykkedes! Tror I jeg kan gøre det?

Jeg blev dog nødt til at købe en enkelt ting inden shoppestoppet. Min kæreste holdte fødselsdag i lørdags og måtte jo have noget nyt til lejligheden. Jeg havde en pæn bluse i tankerne, men jeg er bare ikke indehaveren af en pæn fest-bluse. Så fandt denne smukke sag i H&M Trend til 349,- Hvad synes I om den? Jeg var så begejstret, og kan sagtens se et hav af muligheder i den. I får den at se på snarest 🙂

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25042013