23042013

Another Rock’n’Roll Tee


Den anden dag kom endnu en rock tee ind ad døren. Var dog lidt skuffet, da jeg havde bestilt den i mørke grå, og så dukker den sgu op i sort. Lidt dumt, da jeg jo lige har købt Rottweileren i sort. Nå, men for at gøre en lang historie kort, så er den købt på sheinside.com og efter en masse klage mails fra mig har de nu gået med til at sende mig den grå – lad os nu se om det sker 😉

Pasformen er rigtig god, I får den at se i morgen på et outfit billede. Sheinside var dog rigtig længe om at sende den – så kan jeg anbefale den? Tja, den er jo fed nok, hvis man er lidt tålmodig 🙂 Håber den grå kommer snarest!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

23042013