311212

New In


Hej Piger!

Havde I en dejlig aften igår? Det håber jeg hvertfald. Min nytårsaften var skøn. Vi spiste 3 retters på en italiensk restaurant i byen, hvorefter vi tog hjem og gik over til en af vores venner, hvor vi skålede klokken 12. England er ikke landet der bruger penge på fyrværkeri, så vi måtte se det på tv istedet. Lidt trist!

Nå, ville egentlig lige vise jer hvad jeg har købt herovre på udsalg. Det eneste jeg ikke fik i julegave som jeg havde ønske mig var Gucci’s Premiere parfume, så den måtte jeg ha’. Derudover, fik jeg i julegave penge til en iPhone, så tænkte at jeg godt måtte købe et fedt cover, selvom jeg ikke har telefonen endnu 🙂

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

311212