11012013

Don’t You Just Love Shoes?

Jeg tror en af mine største laster er sko! Helt ærligt. På vores juleferie rejste jeg til England med 3 par, og kom hjem med 6 par! Jeg har det fra min mor, siger folk. Hvilket jeg vil give folk ret i. Men den opmærksomme læser ved også at jeg døjer med at få plads til alle mine sko, hvis ikke I lige husker det, så kan I læse med her. Sagen er at jeg pga. manglende plads-mangel er blevet nødt til at sælge en del ud af min skosamling. let’s face it, jeg kan jo umuligt heller bruge dem allesammen? Det er her Trendsales kommer ind i billedet, nemlig her har jeg en del sko til salg. Og ikke nok med jeg selv sælger, så har Trendsales altså også nogle virkelig fund nu og da. Selv sidder jeg konstant og holder øje med om de møg fede Chanel espadrilles kommer op (jeg har nok ikke råd, men man må godt drømme ikk). Er I lige så afhængige af sko som mig?

I have a weakness, and it’s shoes. Can’t get enough of them. Last month I travelled to England with 3 pairs, I came home with 6 pairs! I haven’t got space for my shoes either, which is a shame. Therefore, I’ve been more or less forced to sell some of them. Luckily the Danish sales platform Trendsales.dk has got lots of good opportunities for both selling and buying shoes.

//sposoreret //

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11012013