Insta Insta

Back Home


Hej med jer!

Undskyld stilheden på bloggen, men som alle andre har jeg haft travlt. Jeg er landet i Dk igen, og efter 16 dages ferie er der en del der lige skal ordnes på førstedagen hjemme.Men jeg klager ikke, det er skønt at være tilbage. Tillige, er jeg startet på nyt/gammelt job. Jeg har sagt mit job som tjener op, og er i stedet startet som lærervikar. Et job som jeg har haft on/off de sidste 4,5 år, og et job jeg i den grad elsker! Det vil I kunne komme til at mærke kan jeg hilse at sige.

I aften skal jeg nyde at være mig selv, i selskab med nyindkøbt Chanel ‘Vertigo’ og Marie Claire. Jeg vil et smut forbi slikbutikken inden jeg skal lave en green thai curry. For lidt siden oprettede jeg en masse annoncer på Trendsales, som I kan se lige her, måske der er noget der skulle have interesse? 🙂 (trænger til plads i garderoben)

Skøn fredag til jer! Ses.. xoxo

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Insta Insta