Changes

Aussie

Hej Piger!

Nyder I weekenden og glæder I jer til i morgen? Og vigtigst, ved I hvad I skal have på? 🙂 Jeg tror min nytårsaften bliver meget stille, vi har reserveret bord på en restaurant inde i byen, bare kæresten og jeg, og så må vi se hvad vi finder på.

Igår var jeg forbi det lokale supermarked efter at have udsat mit hår for tortur. Faldt over et tilbud med 3 stk Aussie produkter for omkring 90 kr. Jeg har før prøvet Aussie’s produkter, og ved de er ret så omtalte i blogverdenen for tiden, så jeg slog til. 3 stk hårkur/balsam, det er vist hvad mit hår trænger til. Bruger I Aussie?

Derudover ville jeg lige vise jer en skøn bagebog jeg fik i julegave af min moster, der er så mange lækre opskrifter, så kaster mig ud i en chokoladekage om lidt 🙂

God søndag!

xoxo

I badly needed some treatment for my hair, after yesterdays torture, so I went for some Aussie products. Should be pretty good! I got the book for christmas, and it has got the most lovely recipes, gonna make a chocolate cake now I think. Have a lovely sunday!

18 kommentarer

 • Dit ombre hår er simpelthen blevet så fint 🙂 Og jeg er stor fan af Aussie. Især 3 minute hårkuren som jeg selv sværger til. Og 90kr. er jo ingen penge for et helt sæt.
  Lyder hyggeligt med en restaurant. Min kæreste og jeg skal selv spise med 2 vennepar, og jeg har fundet en fin sort (blonde)kjole i skabet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak søde L 🙂 Godt at høre du kan stå inde for det, det føles hvertfald godt indtil videre 🙂 Lyder som en rigtig hyggelig aften i har planlagt 🙂 og jeg har også selv en sort blonde kjole i tankerne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, det var da vildt billigt! Er selv kæmpe fan af aussie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja de kendte produkter er altså virkelig billige herovre. Plejer normalt at købe John Fieda’s blonde linje, det koster heller ingen ting i forhold til dk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder billigt! Jeg har faktisk aldrig prøvet det, men jeg er vild med produkternes duft! Dufter det ikke af tyggegummi? 😀 Min nytårsaften bliver også helt stille – bare mig og manden. Jeg er desværre blevet syg, så fest bliver det nok ikke til. Godt nytår smukke (dit hår er blevet super flot ! )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   De dufter nemlig af tyggegummi 🙂 synes nu de duftede bedre da jeg prøvede produkterne for 3 år siden 🙂 øv hvor er det synd for dig søde, men nytår er altid lidt opreklameret, så er sikker på du ikke går glib af det store 🙂 rigtig god bedring !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Their perfume is amazing!!! When I smell Aussie products I want to eat them!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aussie laver lækre produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej! super fin blog du har! vi følger dig nu på bloglovin og glæder os til at se mere fra dig! håber at du vil tage et kig forbi hos os og måske vi kunne følges?? 🙂

  kærligeste hilsner josefine og sille
  http://www.garderobeskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak for jeres søde ord, og dejligt i gider følge 🙂 jeg kigger da forbi jeres blog, uden tvivl 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig selv prøvet det, men min søster er rimelig imponeret over de produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja det virker også til at være den generelle holdning fra dem jeg høre fra. Måske du også skulle prøve det? 🙂 godt nytår 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lyder som en hyggelig juleaften, godt nytår til dig søde J <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Nytårsaften mener du vel? 🙂 tak i lige måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, det var godt nok billigt! Jeg bruger selv 3 minutters kuren, den er virkelig super god! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja helt vildt! Det er godt nok det jeg hører fra flere og flere 🙂 tror jeg køber mig et lille lager med hjem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Changes