26122012

A touch of Bristol..

Kære piger!

Undskyld stilheden på bloggen de seneste par dage. Som jeg skrev, så kom min far på besøg, hvilket har betydet at der ikke har været så meget tid til bloggen. Vi har været på farten hele dagen, både torsdag og fredag. Igår legede vi turister i Bristol, noget jeg sjældent gør, da jeg jo kender byen så godt. Det var rigtig hyggeligt at være lidt kulturel og bare slendre rundt og nyde den smukke arkitektur. Vi spiste indisk til frokost som I kan se på billederne, så lækkert!

Nu er der lidt mere ro på og jeg tror jeg vil kaste mig ud i et Dip-dye projekt på mit hår. Følg evt. med på Instagram @sbyjosephine og se hvordan det går 😉

xoxo

Been busy the past few days because my dad came over to visit. We spent all of yesterday in Bristol playing tourist, pretty nice. Had a lovely Indian lunch yesterday, as you can see on the pics. Gonna do a dip-dye on my hair now I think.. You can follow on Instagram @sbyjosephine and see how it goes 😉

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

26122012