Fabulous For Fall

Seduce – New Store Opening

Hej Piger!

Jeg undskylder på forhånd overload af billeder, men her til morgen var jeg til åbningen af en ny, virkelig lækker butik i Friis i Aalborg som hedder Seduce. Jeg har bare snuppet billeder af en brøgdel af de lækkerier der var at finde i butikken. Jeg vil virkelig anbefale alle jer aalborg-gensere at tage et smut forbi, for I finder noget I ikke vil finde andre steder. Min ældste veninde B er butikchef derinde, og gud hvor er jeg stolt når jeg ser hvilke lækre items hun har været med til nøje at udvælge. I finder sager fra mindre upcoming, udenlandske mærker – og til særdeles gode priser. Derudover er der et vælg af items fra Seduce, som I fleste nok allerede kender? 🙂 Butikken er så fedt indrettet, en dyd for øjet. Og bedst af det hele, så har jeg hørt en fugl synge om at de ofte vil få nye varer hjem.

I kan få 10% i rabat derinde hele dagen, de lukker kl. 19.00. Jeg snuppede selvfølgelig selv lidt med hjem, det bliver vist på bloggen i morgen 🙂

 

10 kommentarer

 • Skoene i bunden er noget så fede! (bare man havde plads..)
  Havde godt nok hørt at de skulle åbne, men kom ikke lige derind fra starten af – måske man burde senere på dagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   De var virkelig fede! En blanding af Isabel Marant’s betty samt Jeffrey Campell’s med nitterne 🙂 Synes uden tvivl du skal smutte derind, så fine ting – det er farligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, clutchen er da virkelig VIRKELIG også fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jamen det var den! Generelt var der bare SÅ meget fedt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var også selv derinde på åbningsdagen – og fik også to ting med hjem. De har virkelig et lækkert sortiment 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jamen det er død lækkert! Er sikker på den nok skal blive et hit 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Møg lækker butik! Ved du hvilke mærker de fører derinde? Har set en fed grå poncho/jakke med hætte, pris 600, som jeg gerne ville se lidt mere på. Men har glemt mærket! Noget med “K”-et eller andet. Kan du hjælpe? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja virkelig lækre mærker! Ved de har Seduce’s eget mærke, derudover har de et par italienske og franske. Ikke nogle mærker man kan få online, så vidt jeg ved 🙂 Kan desværre ikke lige huske hvad de hedder de udenlandske, desværre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg må ind forbi igen 😀 De har sikkert også fået endnu flere lækre og nye ting, jeg kan kigge lidt på samtidigt 😉 Tak for svaret!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fabulous For Fall