19112012

Meet Brenda

Hej med jer!

De af jer der følger på Instagram @sbyjosephine er allerede blevet introduceret til Brenda. Men jer der ikke følger på Insta fortjener nu også en introduktion 🙂 I ved nok alle godt at jeg længe har haft et godt øje til Alexander Wang’s leopard Brenda. Jeg har faktisk overvejet at få mine svigerforældre til at købe den med hjem fra USA, hvor de skal over i næste uge. Men i sidste uge faldt jeg over denne skønne mini Brenda, på Trendsales, til en smuk pris og helt ny. Det kunne selv jeg ikke sige nej til så nu er den flyttet ind hos mig. Og jeg er glad 🙂

Ville egentlig gerne have taget outfit billeder til jer idag, men kæresten er syg med migræne, så får nok ikke lokket ham med. Fredag morgen rejser jeg til Italien, og lillesøs har lovet at hun gerne vil tage billeder dernede, så I kan i den grad glæde jer til en masse farverige outfits når jeg kommer tilbage 🙂

xoxo

I’m so happy for me new bag, think it’s wonderful. Been wanting it for ages, and then the other week I got a pretty good deal on it – I couldn’t say no 🙂

14 kommentarer

 • Den er såå pæn! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så pænt, lidt misundelig 😉 Og hvor lyder det skønt med Italien! Bliver dejligt at se billeder hvor solen skinner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak søde! Ja bliver skønt, vejret ser dog ikke så lovende ud, men mon ikke det kun kan blive bedre end dk? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke Josephine!! 🙂
  Jeg elsker min sorte mini Brenda – Så denne her bliver helt sikkert også et his hos dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Taaak søde Ida 🙂 Uhh tror også den bliver et hit, kan hvertfald godt se du er glad for din søde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ELSKER Hr. Wangs fantastiske tasker 🙂 Stort tillykke med den, hvor er den lækker 🙂 !!
  Og du må ha en helt fantastisk tur og hilse 🙂 Er så misundelig på du skal ned i varmen 🙂 !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jaa, har godt lagt mærker til det 😉 Tusind yak, glæder mig så meget til at få den taget i brug 🙂 Og tusind tak, godt nok ser vejret ud til kun at være 12 grader, men jeg håber nu på lidt varme 🙂 Skal nok hilse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så flot, er helt tosset med hanken faktisk – tillykke med købet!
  Og hvor dejligt med rejsen, er kun lidt misundelig (eller meget!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tak søde! Ja den er virkelig fin, helt sikkert 🙂 Åh det kan jeg godt forstå, glæder mig helt vildt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig flot – er lidt misundelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh Brenda er PÆN! Jeg håber, du nyder Italien! Der har bare at være varmere end her!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja ikke? 🙂 Det var en smule varmere, var skønt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

19112012