19112012

Meet Brenda

Hej med jer!

De af jer der følger på Instagram @sbyjosephine er allerede blevet introduceret til Brenda. Men jer der ikke følger på Insta fortjener nu også en introduktion 🙂 I ved nok alle godt at jeg længe har haft et godt øje til Alexander Wang’s leopard Brenda. Jeg har faktisk overvejet at få mine svigerforældre til at købe den med hjem fra USA, hvor de skal over i næste uge. Men i sidste uge faldt jeg over denne skønne mini Brenda, på Trendsales, til en smuk pris og helt ny. Det kunne selv jeg ikke sige nej til så nu er den flyttet ind hos mig. Og jeg er glad 🙂

Ville egentlig gerne have taget outfit billeder til jer idag, men kæresten er syg med migræne, så får nok ikke lokket ham med. Fredag morgen rejser jeg til Italien, og lillesøs har lovet at hun gerne vil tage billeder dernede, så I kan i den grad glæde jer til en masse farverige outfits når jeg kommer tilbage 🙂

xoxo

I’m so happy for me new bag, think it’s wonderful. Been wanting it for ages, and then the other week I got a pretty good deal on it – I couldn’t say no 🙂

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

19112012