New In - H&M Trend White Wedge

Body Institute Treatment

 

 

Hej Med jer derude!

Jeg hintede lidt om det igår her på bloggen, men nu vil jeg lige vise jer hvad jeg fik gjort i onsdags. Jeg er en af de blonde piger som har ufattelig lyse vipper og virkelig ser træt og død ud uden mascare. Er der nogle af jer der kender til det? Derudover synes jeg ofte det er træls at gå med mascare hele dagen, da mine øjne let kan blive irriterede. Jeg har derfor længe gerne ville prøve at få mine vipper farvet (så jeg ikke skal være pinlig over at gå i fitness uden make-up), men har været en anelse bange for om mine øjne ville kunne tåle det etc.

Hvad angår mine bryn, så har jeg aldrig (ja I læser rigtigt) plukket mine bryn, og har ikke i sinde at gøre det. Jeg har altid været godt tilfreds med deres form og det lidt messy look, som jo er så über moderne for tiden. Dog er jeg på det seneste begyndt at tegne dem lidt mere op.

 

Derfor tænke jeg at det måske var tid til at prøve lidt permanent farve, se om det var mig. Jeg gik over til Body Institute som vitterligt ligger lige overfor mig, og de var rigtig hjælpsomme og grundige, og skide gode til at fortælle mig hvad der hele tiden foregik. Derudover sad de ved mig konstant, hvilket var så betrykkende for mig! (hvad nu hvis mine øjne begynder at svi og jeg skal sidde og kalde rundt i en frisør salon efter en frisør? no. go.)

 

Så piger, hvis nogle af jer sidder og er lidt nervøse over at prøve det, så spring ud i det, i bliver glade for det 🙂 jeg turde dog ikke farve mine vipper hjemme. Det kan næsten heller ikke betale sig andet, jeg gav 210,- for denne behandling og det skulle gerne holde i op til 6 uger 🙂

 

Lidt før og efter billeder nedenfor. Haha håber ikke i bliver for skræmt af de close ups 😉

Had my eyebrows and eyelashes dyed the other day. I was quite nervous to do it, since it was my first time, but God I’m glad I did. Now I don’t look that tired without make up, which I normally did 🙂

 

2 kommentarer

 • Jeg farver nu mine egne bryn og vipper til langt billigere penge og det holder altså næsten ligeså længe.. 🙂 Så det kan sagtens lade sig gøre selv at springe ud i det. Men det er da en smart løsning hvis man ikke har mod på selv at gøre det, og så er det jo altid dejligt at blive forkælet lidt på en klinik 😉 Og pænt blev det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jamen det tror jeg gerne det kan, men har bare været så bange for om jeg kunne tåle det 🙂 Tager du så bare et øje af gangen? Og hvilke mærke bruger du? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In - H&M Trend White Wedge