Instafood

New In

Hey Girls!

Ville lige tippe om at der hele ugen er 1/2 pris på vildt mange varer i Salling, både i Aalborg og Århus. Jeg var forbi til noget af et gedemarked idag. Ikke desto mindre kom jeg hjem med det jeg havde brug for, nemlig en mascare og en øjencreme – begge til 1/2 pris. At der så sneg sig en grøn OPI glitter lak med i posen, det var jo bare bonus 🙂

Lover snart at lave et ‘dagens’ igen, men vejret er bare ikke med mig for tiden. Igår ville jeg have taget et, men endte med at cykle på date i regntøj 🙂 Vi havde dog en skøn middag efterfuldt af café. Da vi så stod og ventede i køen til bio, fik jeg kolde fødder. Var simpelthen for mæt og vidste at jeg ville falde i søvn under filmen. Så skal se ‘Looper’ en af de næste dage. Har I set den? 🙂

Ha’ en dejlig aften! Jeg vil tage på arbejde.

xoxo

9 kommentarer

 • Var også derinde og endte med at traske rundt derinde i flere timer…køen holdte jo lidt på en 🙂
  Fik dog også fat på de sager jeg havde sat mig i hovedet, så det er jo skønt!
  Fin lak btw søde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jamen med længderne på de køer derinde, så kan jeg sagtens forstå du endte med at bruge timer derinde, det var jo helt vildt 🙂 dejligt at du også fik hvad du havde i tankerne 🙂 Uhh ja, den er så fin 🙂 Har lige lagt et billede på Insta med den på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Læææker neglelak!

  http://www.johanneblog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja ikke? :p Den er så flot på. Minder mig om julepynt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, der er bare altid mega meget kaos i Salling når de har udsalg. Det er nemlig et værre gedemarked, som du selv skriver. Jeg glæder mig til at høre hvad du synes om øjencremen – jeg løber nemlig snart tør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   haha ja det er altid de gamle mennesker som stiller sig i kø en halv time før de åbner? 😀 Men ja, alle går jo amok. Jamen skal helt sikkert nok lave en lille anmeldelse, jeg er generelt rigtig glad for BP produkterne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha var også derinde efter arbejde og der var bare alt for mange mennesker. Det er slet ikke mig. Var øjencremen fra BP også på tilbud? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Der var sindssygt mange mennesker 🙂 Der var også total bilkaos i Aalborg igår. Hehe ja den var også på halv pris 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bom, jeg kunne jo prøve at læse ordenligt efter 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instafood