22102012

My Current Wishes / Would Love to Wear

Julen nærmer sig med hastige skridt, og jeg kan mildest talt ikke vente 🙂 Jul betyder jo også det evige spørgsmål om ønsker. Jeg har vitterligt ikke nogle ønsker som sådan, altså ting man virkelig mangler. Dog har jeg rigtig mange lækre ønsker, ting jeg ved jeg aldrig vil få i julegave, men man har da lov at håbe ikke? Denne collage fortæller meget godt hvad der er i mine tanker lige nu. Det skal lige siges at jeg står foran en tur til Italien, hvor jeg forhåbentlig får indfriet et ønske eller to, har ihvertfald sparet op 🙂 Men mine ønsker er som følger:

Gucci Premiére: Virkelig lækker duft, og trænger til en ny parfume.

Chanel ‘Vertigo’: Den skal være en del af min samling, venter dog til jeg skal ud og flyve.

Hermès Armbånd: Jeg elsker dem, synes de er så fine, men også meget dyre. Dog har jeg fundet dem billigt på eBay 😉

Kenzo Sweater: Jeg ELSKER denne! Intet mindre, jeg må eje den 🙂

Læder Skater Skirt: Man kan ikke få nok af lædernederdele, de kan mikses med alt. Nu har jeg lige købt en stram, vil derfor også gerne have en løsere en til samlingen.

Sorte Solbriller: Jeg har i sinde at købe endnu et par Chanel solbriller i Italien, da jeg elsker dem jeg har, men desperat har brug for nogle i sort som er lidt mere stabile. Disse fra Ray Ban kunne også være et super bud.

Chanel Taske: Jeg VED at mit næste taske køb skal være en sort Chanel! Nough Said.

IM ish sko: Ja dem har jeg jo lige fået hjem, og er svært glad for dem, trods told 🙂

Hvad synes I om mine ønsker? Og hvad ønsker I jer?

Jeg kan faktisk sige at én af disse ting er på vej hjem til mig, kan I mon gætte hvilken? 🙂

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

22102012