03092012

Why So Serious?

Godaften Piger!

Jeg har på fornemmelsen at denne uge vil byde på en del flere personlige og impulsive indlæg fra min side. Håber det er ok?

Jeg sidder pt. i sofaen og funderer lidt over fremtiden. Jeg har lige så lige påbegyndt 5. semester i Engelsk og International Virksomhedskommunikation. Ikke nok med at det er starten på et år hvor jeg har valgt ‘Organisation og Ledelse’ som overemner, så er det altså også starten på en masse tanker om fremtiden. For skal man læse kandidat? Jeg har altid haft det sådan, at en bachelor burde være nok – sagtens! Samtidig har jeg altid gerne ville læse min bachelor i England. Jeg var faktisk kommet ind på Universitet derovre, men pga. manglende økonomi valgte jeg at studerer i Dk i stedet.

Nu står jeg så og må se virkeligheden i øjnene. For i disse krise tider kommer man ikke langt med ‘kun’ en bachelor – No way! Så mine tanker strejfer mod at slå min nyopståede drøm (kandidaten) sammen med min drøm om England. Det skal lige siges at jeg lovede min kæreste højt og helligt da han flyttede til Dk, at jeg nok skulle flytte til England med ham på et tidspunkt (han er englænder). Jeg har i længere tid leget med tanken om at tage en kandidat i Fashion Marketing i London – og ved i hvad? Her til aften, lige nu – tror jeg at jeg har fundet den helt rigtige: ‘Fashion Marketing and Management’ på London College of Fashion. Den varer 15 måneder og koster 7.500 pund – hvilket svarer til 75.000 kr. Er det mon min fremtid???

Undskyld for den lange smøre, jeg smider bare mine taker på bordet nu 🙂

This long post can actually be narrowed down to very few lines: I’m considering taking my master in ‘Fashion Marketing’ in London, and think I just found the perfect course 🙂

10 kommentarer

 • Det lyder super spændende – jeg synes du skal følge drømme og springe ud i det! Jeg har selv en drøm om at komme lidt ud for en periode – måske Berlin eller Barcelona – og arbejde. Min kæreste er studerende og har mulighed for et semester i udlandet så han er også med på idéen 🙂 Det er også en go mulighed for at udvikle sig på andre områder end det professionelle 😉 Glæder mig til at følge med i hvad der sker 🙂

  -Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Du har fuldstændig ret søde Signe. Og det er jo bare alt for lækkert hvis man kan dele det med sin kæreste, ikke? 🙂 Lyder da os spændende for dig hvis du kunne komme afsted! Det er skønt at bo i udlandet og opleve andre kulturer. Tror bare jeg er lidt bange for uvisheden om hvornår jeg skulle flytte tilbage til Dk – bange for at få hjemve.. Puh det er svært 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sophie

  Jeg kender følelsen. Er selv igang med min kandidat i Medievidenskab og har et godt øje til nogle moderigtige post-graduate kurser i London. Tror i hvert fald ikke, at det skader ens fremtid at have været lidt ude i verden (og så har London bare nogle super fede uddannelser, som kan få ens CV til at se lidt mere interessant ud!). Held og lykke med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Uh jamen så kender du det jo alt for godt. Det er svære beslutninger man sådan skal tage – slet ikke let at blive voksen 😀 Men er helt enig, det kan kun gavne CV’et 🙂 Også held og lykke til dig med din kandidat 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder eddermame fedt! Go for it!

  http://Www.agoodiebag.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes da at du skal gøre det!! For det første lyder det virkelig spændende at skulle læse “Fashion Marketing”, for det andet så giver det at bo i udlandet bare nogle helt andre oplevelser og træk som man ikke kan få herhjemme (Har selv boet et år i USA!) og sidst men ikke mindst så er London jo bare skøn!! Men håber at du bliver ved med at blogge, om ikke andet så fra London af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak for dine søde ord. Jeg er sikker på det ville blive en kæmpe oplevelse med studie i udlandet. Ved hvordan det er at bo i udlandet, har boet i Frankrig i en kortere periode. Det der bare skræmmer mig lidt mht. dette er spørgsmålet om hvor længe jeg skal blive derovre – og kommer jeg hjem igen? Det er skræmmende at tænke på 🙂 For hele min sviger familie og min kærestes og mine venner bor jo der. Men bare rolig, skal nok fortsætte med at blogge – don’t you worry 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt med denne slags personlige indlæg – lidt anderledes end det “normale” 🙂
  Men den Fashion Marketing & Management lyder da bestemt som en spændende uddannelse, især når nu kæresten gerne vil have dig med til London – så burde man nok bare tage chancen, når man nu ikke skal afsted helt alene – men det er da bestemt et stort spring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jeg skal nok prøve ihærdigt på at lave flere af de personlige indlæg der afviger lidt fra normen 🙂 Det er et kæmpe spring, men det har ligesom altid lidt lagt i kortene at jeg skulle derovre. Bare lidt trist at skulle efterlade familie og venner herhjemme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

03092012