31082012#2

Ugens outfits set fra toppen

Hej Piger!

Pga. manglende fotograf den seneste uge har jeg måtte ty til mobilen, for havde en del outfits jeg gerne ville dele med jer, so here goes. Det bliver nok også en lille reminder for mig selv, for alle outfits vil jeg virkelig gerne forevige på mit Nikon, så hvis der er tøjkrise, kan jeg lige huske tilbage på disse fem outfits.

Bemærk gengangerne: Neon Gul Angora, Sweatshirt fra Mango og mine Lilla Adidas sneaks 🙂

Jeg er igang med at bage kage og gøre lejligheden fin til i aften hvor min kæreste (endelig) kommer hjem igen – glæder mig 🙂

xoxo

Since I haven’t had my camera for the past week, I’ve had to take pics from the phone insteag. 

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

31082012#2