20092012

Om at være uinspireret

Kære allersødeste læsere!

Der forekommer en uvant stilhed på bloggen for tiden, jeg undskylder meget denne fremmede situation og vil her prøve at sætte lidt ord på. Som overskriften på indlægget siger, så føler jeg mig forbandet uinspireret og energi-forlad for tiden. Jeg tror det er en del af min helingsprocess oven på min opereation. Jeg har arbejdet non-stop de sidste 6 dage og det har stresset mig. Jeg føler ikke jeg kan tage ordentlige og inspirerende billeder til bloggen, pga. vores kamera er i stykker og til reparation. Jeg vil gerne lave lækre indlæg til jer, men vil også bare være 100% med i det, så I ikke sidder med en flad fornemmelse.

Men kender I det når alt bare virker til at ramle sammen? Vores tv virker foreksempel heller ikke, så sidder pt. og venter på en tekniker fra Stofa. Så er der kameraet. Og orker virkelig ikke at læse til timerne til uni. Og ikke nok med det, så har mine læber over natten svulmet til dobbelt størrelse pga. forkølelsessår – det gør hammer nas. Ja det hjælper heller ikke på inspirationen.

Det underlige ved min sindstilstand lige nu er, at jeg faktisk er overrakset rolig, jeg hviler totalt i mig selv, føler ikke jeg skal nå noget. Så måske mit sind bare har brug for en lille mini computer/blog pause? Lige nu sidder jeg og hører Anne Linnet musik altimens der er en lækker frokost i ovnen, og jeg har oven i købet lige færdiggjort en lækker DIY. Ja jeg kan jo ikke klage?

Nå, men piger, jeg skal nok vende tilbage med fuld kraft inden for de næste par dage. Indtil da kan i følge med på Instagram @sbyjosephine , der sker en del 🙂

5 kommentarer

 • Jeg har en giveaway kørende hvis du har lyst til at deltage: http://www.stine-ebbesendahl.dk/2012/09/konkurrence.html

  KH Stine
  stine-ebbesendahl.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Har jo savnet dine opdateringer, søde Josephine! Tænkte på, om alt var ok hos dig efter operationen og det hele og er glad for at høre, at du trods alt har det godt 🙂
  Det er jo noget af et program du holder dig! Husk nu, at en operation altså er en stor ting, og at det tager tid at hele – både fysisk og psykisk! Så slap af hvis du kan og lad være med at stresse over noget… Ja, det er jo lettere sagt end gjort, men det er dejligt at høre, du føler, du hviler i dig selv 🙂
  Med så meget om ørerne er det heller ikke nemt at være inspireret og skulle “iscenesætte” sig og på en eller anden måde “genopfinde” sig selv hver dag, for det er jo lidt det vi gør når vi blogger? Jeg mener, der er ikke mange, der smider et dagens på bloggen iført nattøj og morgenhår??? 😉

  Men pas på dig, sødeste! Det er altså det vigtigste 😀

  Stort klem og varme tanker til dig
  Fie
  http://afashiontaleblog.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jeg er tilbage for fuld blus, håber du kan mærke det 🙂 Og tak søde, jeg skal nok huske og passe rigtig godt på mig selv 🙂 Ha en skønherlig aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh Josephine – Det kender jeg kun aaaaalt for godt! Tror simpelthen jeg er kongen, når det det kommer til stilhed på bloggen:) Men altså det er jo os dumt bare at fylde på og fylde på, hvis der ikke er et helhjertet indhold! Bedre at tage lidt pauser og vende tilbage med nye idéer:)

  Glæder mig til de skønne billeder osv vender tilbage:)

  Smil Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jamen sådan går det jo nogle gange 🙂 Men tror også det er meget godt for bloggen med en lille tænke pause 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20092012