My new hair style

New In – Nikon D3100

Godmorgen søde læsere!

Hvor er I bare fantastisk gode til at gætte mine små hints herinde på bloggen, tror efterhånden I kender mig bedre end jeg tror 🙂 Men ganske rigtig, som I gættede, så har jeg købt mig et spejlrefleks kamera, nemlig et Nikon D3100. Nu glæder jeg mig bare til at udforske det og se hvor gode billederne bliver. Er der nogle af jer der har det eller kender til det? 🙂

Bought this lovely camera yesterday. Can’t wait to try it out properly.

7 kommentarer

 • Uh spændende 🙂 Jeg har et Sony alpha 390, og det er rigtig godt. Så jeg kender ikke til det der 🙂

  Just so you know har du skrevet Canon i overskriften 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej nej nej, hvor pinligt 😀 Ved da ikke hvad jeg har tænkt på! Go'morgen! Altså 🙂 Hehe, men har også hørt meget godt om Sony, tror hvertfald for en som mig som ikke går vildt meget op i det, at det er lidt hip som hap. Bare det tager gode billeder, right? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor meget gav du for det? Er nemlig pt. selv på jagt efter et nyt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen gjorde en kanon deal. For var i føtex for at købe Nikon D3000 til 2500,- Men manden i butikken havde dette som ikke var at finde i hans system, så spurgte om han ville sælge det for samme pris. Og det ville han. På nikon's hjemmeside koster det 4700, så fik en vildt god deal. Men ellers ville jeg kigge i føtex hvor de har D3000 til 2500. Det læste jeg rigtig meget om og det var jo det jeg gik ind for at købe, så det vil jeg da anbefale 🙂 + der er 30 dages fuld returret hvis ikke du er tilfreds med kvaliteten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for rådet, lyder super godt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaa, det har jeg også 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det rigtigt? Og dit tager jo så fine billeder, jamen det kan kun blive godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My new hair style