30072012

For all the GG fans

Hej Piger!

Jeg ved at der er en del af jer der deler samme interesse for Gossip Girl som jeg gør. Jeg kan simpelthen ikke få nok af den serie, absolut min yndlings glamour drama. Uheldigvis er crewet i øjeblikket i gang med at indspille 6. og sidste sæson, og rygtet vil vide at der kun udkommer 12 afsnit. Snøft. Skal vi ikke håbe på Chuck og Blair? Eller hvad tror I der kommer til at ske? 🙂 I får hvertfald lige lidt billeder fra nogle af de nye scener. (bemærk at selv Blake ikke kan holde ud til at gå på de tårnhøje stilletter hele tiden)

Samtidig med at jeg fandt disse billeder, fandt jeg også nedenstående af den noget så skønne Blake Lively med måske Hollywood’s bedste stænger? Men synes disse billeder er skønne, for hun ser jo helt og aldeles normal ud, med appelsin hud, ulet hår og ingen make-up. Hvad synes I? Er det ok at vise Hollywood stjernerne på denne måde? 🙂

The crew are shooting last and final season of GG! Can’t wait. Here’s some sneak peaks. Also some very normal pics of lovely Blake Lively. Afterall, she looks very normal here, right?

13 kommentarer

 • Jeg ELSKER de nederste billeder – så bekræftende!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Håber SÅ meget på Chuck og Blair. Ellers kan det hele være lige meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvfølgelig skal Hollywood stjernerne OGSÅ vises på den måde. Det er ikke for sjov at mange piger har uopnåelige standarder når det gælder deres udseende, med det billede vi bliver stillet over for i medierne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uden tvivl! Man kan ikke lade være med at tænke hvor mange slim-suits hun er proppet i på den røde løber? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er SÅ meget enig! De må være sammen 🙂 Satser på stort bryllup i sidste afsnit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne ikke være mere enig. Jeg synes det er skønt at se at de ligner os andre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Me too!! xoxo 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  Jeg ELSKER GG og jeg glæder mig så meget til de nye og sidste afsnit!
  http://www.myown-jo.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen så er vi to 🙂 Mon vi skal have gang i en ugentlig debat herinde om ugens afsnit ? :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hr fulgt med i GG lige siden det startede og glæder mig virkelig til næste sæson, bare ærgerligt at det bliver den sidste.. Åh jeg er spændt på hvad der sker – har du været inde og læse deres pilot til den nye sæson? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej det har jeg ikke set, hvor finder du den henne? 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg Elsker Blake, synes hun er noget af det smukkeste ! og sikke nogle stænger 😮 hvem ville ikke gerne have dem?
  Derudover er jeg hundrede procent endnu mht. Chuck og Blair, men på den anden side håber jeg også det ender godt for serena, savner lidt noget action fra hhendes side, som i de første sæsoner!! 😮 hahah.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30072012