11062012

Peter Philips – The man behind the Chanel nail polishes

Hej Piger!

Jeg har brugt det meste af dagen so-far på min eksamens opgave. Da jeg spiste frokost havde jeg det nye Vogue ligende uåbnet, dette var selvfølgelig en fejltagelse og jeg kastede mig over det. Virkelig god udgave, laver jeg en post om senere. En artikel der virkelig fangede min opmærksomhed var om Peter Philips, som er hjernen bag Chanel’s lakker og deres vilde popularitet. Denne historie vil jeg gerne dele med jer:

Peter Philips startede hos Chanel i 2008. En af hans første opgaver bestod i at lave en lille surprise gave til gæsterne ved genåbningen af en L.A Chanel butik. Philips vidste med det samme at han ville lave fire forskellige neglelak: bublegum pink, gul, clementin og grape farvet. Alle blev navngivet efter gader i L.A. Philips spåede at farverne ville være den perfekte accessory til boho klædte stjerner som Nicole Richie – Og han havde ret! Den egentlig ret så uelegange lysegrønne ‘Jade’ blev udsolgt på 40 minutter i Selfridges i London i 2009. Det burde aldrig have kunne lykkedes, men fordi farven matchede Karl Lagerfeld’s kollektion så godt, blev det rent ud sagt ‘sæsonen på flaske’. En anden farve ‘Particulière’ blev totalt hyped da Lily Allen havde den på til s/s ’10 showet – nu er den en klassiker som ‘Rouge Noir’. Den skinnende gule ‘Mimosa’ hærgede sidste sommers modebillede og blev stylet til perfektion med en solbrun hud. Philips bliver spurgt om og om igen om han vil genudgive lakkerne, men svaret er ‘nej’. Han mener der er en grund til hvorfor de bliver udsolgt – det er samleobjekter.

Philips har en tendens til at skabe neglelak ikoner, kvinder verden over står i kø for at få fat i den seneste kollektion. Hans a/w ’12 kollektion rammer butikkerne 24. august og farverne er denne gang opkaldt med et twist af Hitchcock: Suspicious, Vertigo og Frenzy. Farverne kan ses på billedet nederst til venstre.

Philips 3 råd:

– Jo mere moden du bliver, jo mere okay er det at eksperimentere med farver. En 17-årig bør ikke bære ‘Rouge Noir’.
– Til a/w ’12 foreslår Philips halv lange negle filet ovale. ‘Particulière’ fans bør prøve ‘Vertigo’ som er en tand mørkere en den klassiske farve.
– Philips foretrækker u-matchende hænder og tå – negle. Han kan godt lide en lysere rød på hænderne, samt en mørkere på fødderne, så det hele er lidt ‘off’.Jeg indrømmer blankt at jeg er kæmpe fan af Chanel’s lakker 🙂

xoxo

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11062012