And the winner is...

Live from England

Hej Tøser.

Så er jeg ankommet til Bristol, dermed også ankommet til ordenligt internet. Jeg har taget hyggelige stemningsbilleder i løbet af dagen, men tænker at lave en lille foto dagbog på søndag eller mandag så i kan se hvad jeg laver herovre, ville i kunne lide det? Det indebærer nok shopping, besøg på pubben, mere shopping, 1 års fødselsdag mm.

Her får i lige ordenlige billeder af mine seneste projekter i hjemme:

Den nye skoreol er allerede helt fyldt op. Må vist snart have en til 🙂

Min nye lyseblå dør. Kæresten er vild med den hvilket er et plus 🙂 Med tiden skal den nok være lidt mere mint-farvet 🙂

En ryddelig gang. Før stod mine sko på ræd og række og samlede støv, nu er den helt fin 🙂

Et ellers kedelig Ikea skab blev peppet op med fine små håndtag og pastel opbevaringskasser på toppen.

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

And the winner is...