Jamen dog!

Hair inspiration

Hej Piger!
Her får i lige lidt billeder af hvordan min fremtid ser ud for mit hår, hvis det er muligt 🙂 Jeg har aldrig haft så langt hår som mit hår er nu, og vil gerne se om jeg kan få det længere. Jeg har naturligt fald i håret hvilket jeg synes er super fint hvis man kan udnytte det. Desuden er mit hår med tiden blevet en smule mørkere, så tror at jeg kan opnå det rigtige resultat ved bare at lade det mørke gro ud. Dette bliver dog svært da jeg synes udgroninger tit kan se rigtig træls ud og derfor har jeg en tendens til lige at komme til at putte nogle high-lights i. Derfor har jeg brugt det første billede som min screensaver, derved kan jeg altid tænke ‘åh nej, husk nu hvordan du gerne vil have dit hår til at se ud’ 🙂
Har i nogle forbilleder og planer for jeres hår, eller er i mere til ‘go with the flow’?

These pics kind of show how i want my hair to be in the future, if possible 🙂

All pics are taken from my inspiration folder, which is were i just save photos I find inspiring. If you feel like I have ‘stolen’ your photo, please let me know, since I cannot remember where I found them.

4 kommentarer

 • Jeg har altid haft ret langt hår, og mit er meget mørkebrunt, så har ikke rigtig farvet det. Dog fik jeg røde og sorte striber i, i marts.. Det er jeg vildt glad for, også fordi man ikke så godt kan se, når de vokser ud. Så jeg skal have dem opgraderet efter sommeren! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har altid været 'kendt' for mit lange, lyse hår, som aldrig har været farvet. Men med tiden blev jeg så træt af det, for jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre med det. Så jeg fik sidste år klippet maaange centimeter af, og det er virkelig den bedste beslutning LÆNGE! Engang i mellem drømmer jeg om at få det langt igen, men jeg er blevet så hooked på det kortere hår, så tror faktisk aldrig det kommer til at ske igen! 😉

  Jeg tror så til gengæld også, at det hår på første billede ville klæde dig super godt, og synes bare du skal gå all-in 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja du har bare det flotteste lange hår 🙂 Ved ikke om mit kan blive så langt. For det er temmelig tyndt 🙂 Lyder fedt med en opfriskning, det glæder jeg mig til at se 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor synes jeg det er fedt du aldrig har farvet det! ville virkelig ønske at jeg ikke havde gjort det, bare så man vidste hvilken farve man præcist har, for det aner jeg ikke 🙂 Kender alt for godt det med det korte hår, for det føles bare så dejlig sundt! Har også altid en tendens til at klippe det kort når sommeren kommer, men nu må jeg virkelig hænge i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jamen dog!