Mint&Gold nails

Frustration Update.

God fredag morgen piger.
Håber I får en dejlig dag. Jeg har lige bagt boller og nu sidder jeg her og blogger lidt. Har planer om at der kommer en outfit post op senere 🙂 Er der problemer med at kommentere på mine indlæg? For hele dagen igår kom der ikke en eneste kommentar, og det ligner jer ikke 🙂 Hvertfald ikke i forhold til antal besøgende jeg havde. Oh well, never mind. Her får i lige opfølgning på solbrille situationen:
Som sagt valgte jeg i tirsdags at få annulleret min ordre da jeg ikke gad blive ved med at vente. Jeg fik bekræftigelse på dette og at mine penge ville gå tilbage til min konto. Igår modtager jeg så en mail fra dem igen: We’re happy to let you know that your parcel has been shipped!

Så sagen er simpelthen, at selvom jeg havde afbestilt ordren, har de alligevel valgt at sende solbrillerne til mig. Og det er jo helt fint, for jeg skulle ellers bare ud at finde dem et andet sted. Problemet er bare, at jeg havde ændret adressen fra min danske til min engelske, så jeg i sin tid kunne have dem med til brylluppet, men nu er de selvfølgelig blevet sendt til min danske adresse. Jamen altså. Så de ankommer i næste uge hvor jeg er i England. Nå, sagen er at jeg får de solbriller, så det er jeg jo vildt glad for. Om de så har lavet et fejl og der stadig bliver betalt penge tilbage til mig, det kan man vel kun gisne om. Et eller andet er gået galt i deres system 🙂

4 kommentarer

 • Det lyder bare som en virkelig frustrerende oplevelse med de solbriller! Håber det lykkes dig at få fat i dem på et tidspunkt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det har det virkelig også været 🙂 Jamen i følge UPS skulle de være her på torsdag. Blev igen idag kontaktet af firmaet, at nu kunne de se de var blevet sendt, om jeg stadig ville have dem. Amen altså 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror der har været problemer løbende på hele blogspot den sidste uge… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Okay, er glad for det ikke kun er hos mig 🙂 Synes tit der er problemer 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mint&Gold nails