New In - Vogue

Wedding outfits

Hey Girls!

De seneste par år har jeg været til 3 fantastiske bryllupper, og i April skal jeg igen afsted. Jeg har gravet lidt frem i gemmerne for at finde billeder af de kjoler jeg har haft på. Billederne bærer præg af fest og ballade, så håber i kan bære over med mig 🙂 Jeg har allerede styr på kjolen til April, den fik jeg nemlig i julegave af min dejlige kæreste.

Outfits from weddings from the past two years. I’m going in April again, so it’s kind o on my mind. Sorry for the ‘none outfit’ pics, only time for partying 😉

July 2010 – Dress exactly like Oscar De La Renta’s (the one Serena wears in episode 1 of Gossip Girl season 2). I LOVE that dress!

February 2011 – H&M dress, Moschino belt, Vintage clutch. The outfit was inspired by Elin Kling. I sold the dress afterwards though, was kind of ‘only use once’. 

May 2011 – Dress from H&M, shoes from Zara, blazer from Primark and hair thing from New Look. Sold this dress too, same story as the orange.

Alle fester var formidable, men uden tvivl var mit første look the bedste. De to fra 2011 bære præg af at jeg var fattig studerende med mange flyture til England at betale for, derfor blev det H&M løsninger. Det virkede helt fint, men kun fordi det var to bryllupper lige oven i hinanden. Her er hvertfald lidt inspiration hvis i snart skal afsted? 🙂
xoxo


4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In - Vogue