01032012

Travelling Make-up

1: Rouge – Lancôme 2: Mascare – Lancôme 3: Concealer – MAC 4: Brush
Nu går turen mod Alperne, og dermed er der dømt ferie, også for mit ansigt. Det betyder masser af sol og d-vitaminer i kinderne og intet make-up. Eller næsten. Jeg rejser let og har kun brug for disse få ting, hvis jeg lige skal kvikkes lidt op inden afterski eller en tur på restaurant. Jeg synes det virker fantastisk for mig også at lade min hud få ferie en gang i mellem 🙂
Going on holiday, and that means a holiday for my skin too. Therefore, I’m travelling light as you can see.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

01032012