New In

There’s pastels and flowers in the air

Hej Piger.
Ville lige vise jer hvordan jeg lige har lakeret mine negle. Går nærmest ikke en dag uden neglelak for tiden. Jeg trængte til lidt farver, så miksede disse to fra Chanel’s ss12 kollektion. Derudover er jeg i fuld gang med mit DIY project, i kan måske gætte hvad det er? 😉
I aften skal jeg for første gang længe lave mad herhjemme, og ham den kære er også hjemme, så menuen står på steak og masser af søde kartofler. Mmm. Jeg sidder lige og surfer lidt rundt i blogland, så hvis jeg skal kigge forbi jeres blogs, så skriv bare lige i kommentarfeltet 🙂
God aften tøser!
P.S Jeg regner med at få smidt en masse på salgsbloggen i aften 🙂 Jeg skal gerne have solgt en masser gode ting inden turen går til London og England inden længe, så håber i vil kigge forbi?
Just wanted to show what’s on my nails right now. I’m fiddling around with my DIY project at the mo, maybe you can guess what? Gonna cook a nice meal soon – steak and sweet potatoes. But for right now, I’m browsing around in the land of blogging, so please let me know if i should pop by your blogs 🙂

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In