Café Ulla Terkelsen London

Statement Trousers

Hey Sunshines!

Jeg undskylder meget for stilheden på bloggen de seneste par dage. Sagen er at jeg har haft en super travl uge, men oveni det er der virkelig problemer på et af mine jobs. Og det suger alt energi ud af mig og gør mig trist og uinspireret. Det er jeg så ked af, og lover at der snarest skal blive rettet op på det 🙂

Her til fredag aften får i lige et indblik i hvad mit crush er for tiden, nemlig fede statement bukser, gerne løse og behagelige. Synes der er så mange fede, og de er virkelig lette at style. Så må foråret bare gerne snige sig til Danmark.

Skal i lave noget spændende i aften eller i weekenden?

Kh.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Café Ulla Terkelsen London