Just ordered

Last Night

Igår var mig og min kæreste på en hyggelig fredags tur rundt i Aalborg. Vi drak øl og Cider på pubben The Wharf, hvor min far også joinede. Jeg elsker at gå på pub! Det er nok noget som jeg har lært fra mine utallige ture til England gennem min opvækst og senest de sidste 3 år for at besøge min kæreste. Derefter tog vi på Café Spiret. Det er godt, hurtigt og til en overkommelig pris. Hold nu på hvor var der koldt igår. Vanvittigt! Mit loppemarked idag gik ikke så godt, kom kun hjem med et lille overskud, så optjeningen til skiferien må komme andetsteds fra. Havde dog en rigtig hyggelig dag med min mor 🙂
Translation:
Yesterday me and my boyfriend went out fro some drinks at a very nice pub, afterwards we went to a cheap and cheerful café for a nice meal. I went on a car-boot sale today, the surplus wasn’t great though, but had a good time with my mum 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just ordered