New In - A bit like Current Elliot?

Happy (Valentines) Tuesday…

Hey Girls!

Egentlig går jeg overhovedet ikke op i Valentins dag. Jeg forventer hverken blomster, chokolade eller andre gaver. Min kæreste prøvede dog ihærdigt på at finde nogle fine blomster til mig idag, men han lykkedes ikke. Efterfølgende sagde han at han vil til at overraske mig mere med blomster sådan på almindelig dage – se det er meget bedre end alt det hjerte halløj. Anyways, jeg viser jer lige et billede af mig og min lover, for gud hvor jeg holder af ham. Det må man da godt sige her på Valentines Day?

Nok romantik! Min dag er gået med arbejde, vejledning til projekt, træning, Gossip Girl med veninden og nu chiller jeg og skal gøre det resten af aftenen. Mega nedtur for mig igår, da jeg fandt ud af at jeg har tjent for meget sidste år, så frygter lidt en stor regning fra skat. Bye bye designer taske?!? Njarhhh, lad os nu se 😉

Translation:
Honestly, I’m not that into all that Valentine stuff. But just because it is today I’m showing a pic of me and my lovely boyfriend, because he means everything to me!


Today I’ve been working, to a meeting at uni, gone to the gym, watched Gossip Girl with my friend and am now chilling on the sofa 🙂 Have a good eve!

xoxo

Remember to follow the blog via GFC or Bloglovin <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In - A bit like Current Elliot?