Cam’s new hair cut. What do you think?

Nå piger, vil gerne lige høre jeres mening. Cameron Diaz har altid været mit forbillede. Jeg synes hun er for sej og elsker samtlige film hun er med i. Hun har en fed, laid back og lidt boyish stil, og hun elsker at tilføje farverige detaljer til hendes outfits, hvilket er lige mig. Synes altid hun udstråler ufattelig stor selvsikkerhed og hun ser brand godt ud. MEN, så har hun fået klippet håret så kort som i ‘Vild med Mary’ dagene, og må sige, jeg ved ikke helt hvad jeg skal synes. For mig ser hun ældre ud, hvilket er lidt i modsætning til det billede jeg har af hende. Men oh well, hun runder jo snart de 40. Hvad synes i?
Cameron Diaz has always been a big inspiration to me. But I’m not sure I’m a fan of her new back-to-the-‘There’s-something-about-Mary’-days. What do you think?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

27022012