Chilling with my bright neon yellow nails..

29022012

Hey Girls!
Typisk at når jeg har muligheden for at få min kæreste med ud og tage et par billeder, så glemmer alt om det i tide og ender med at må bruge selvudløseren. Crap altså. Nå, men i får lige et dagens alligevel, mest for at se jakken på 🙂
Tjek lige datoen! Jeg synes det er for vildt at det kun sker hver 4. år. Sådan noget får mig til at tænke på fremtiden – hvor er jeg om 4 år?.. 
Hvor er i om 4 år? 🙂
Nå dagen idag er blevet brugt på at købe en fandens masse flybilletter. Jaaa det er spændende, det vender jeg stærkt tilbage med. Desuden har jeg indgået en aftale med min kæreste som er rimelig vild. Jeg har indvilliget i ikke at købe noget jeg ikke har brug for den næste måned, eller indtil 9/4. Shit mand, tror i jeg kan holde det? Hvis jeg overholder det, har han nemlig lovet at smide et bidrag til min Mulberry takse. Hmm gode odds siger jeg bare 🙂
Sorry for the bad pics, couldn’t coordinate a shoot with my boyfriend today. Have you noticed the date? Crazy it only happens every fourth year..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chilling with my bright neon yellow nails..