My first award!

Sneak Peak

Godmorgen piger!
Her får i lige en lille teaser på dagens outfit 🙂 Jeg skal på arbejde inden længe og ses med en veninde bagefter, så der er lidt at se til idag. Husk at tjekke ind senere for at se hele outfittet. Derudover kommer der også mit bud på hvad årets fedeste ski outfit er, ferierne er jo lige om døren, og jeg kan ikke vente 🙂 Ha’ en skøn dag sunshines!
Translation:
Morning girls!
Work for me now, then I’m meeting up with a friend later. Remember to check the blog during the day for a complete outfit. Also, I intend to give you my idea of this seasons best skiing outfit. Yeah, holiday is just round the corner. Have a lovely day sunshines!
xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My first award!