Ski Outfit 2012

Hermed får i mit bud på et fedt ski outfit! Jeg var på ski sæson for 3 år siden, og der tog jeg en del farver til mig, rigtig ski-bumse agtigt – I know.. Men sagen er at jeg synes det er mere end i orden at klæde sig farverigt på pisterne:

1. Så kan alle kende én blandt de tusinder af andre.
2. Hvornår ellers må man klæde sig så farverigt?
3. Man føler sig så meget mere afslappet.

Herunder vil jeg giver jer en lille guide til havd jeg synes er optimalt når det kommer til skiudstyr:

Jakke/Bukser: Vælg noget der ikke sidder for stramt. Desuden er det vigtigt at gå efter en jakke med dun-fyld. Det kan blive rigtig rigtig koldt i Alperne, især hvis man sidder i en lang stolelift. Hvad bukser angår, så vælg nogle der er vandtætte (godt hvis man er begynder til både ski eller snowboard). Derudover synes jeg seler er de værste, bare så øv når man skal tisse, så undgå dem. Sidst, så gå efter bukser der ikke er for stramme forneden, er så surt hvis de ikke kan gå over støvlen 😉

Ski-undertøj: Her har jeg ingen præferencer hvad angår mærke, har selv Helly Hansen, men har hørt at Kari Traa skulle være super, da de har puttet en del uld i deres stof. Dette er klart en fordel 🙂

Hjelm: Hjelmen er blevet et must. Den er uundværlig. Jeg har selv Salomon og er glad for det. Peak og POC laver nogle super fede hjelme. Vælg en som du føler dig tilpas i og ikke føler dig som en paddehat. Stadium laver faktisk nogle til en overkommelig pris hvis ikke du vil bruge en formue på det 🙂

Googles: Disse er et must. Nok ser det smart ud med solbriller (er også fint til pauserne), men når farten er oppe så er googles altså bedst. Også til snevejr. Desuden passer de meget bedre til hjelmen. Vælg eventuelt nogle med udskiftelig glas, så man kan vælge glas og farve efter vejr forholdene.

Vanter/Hue: Vanter er virkelig vigtigt. Vælg luffer da de holder bedst på varmen. Igen er det vigtigt at gå efter nogle med dunfyld. Hestra laver super vanter! Huer er der ikke plads til under hjelmen, så vælg den sejeste du kan finde og tag den på til afterskiing 😉

Ski: Ski, vigtigst af alt og et hav af varianter. Min absolut favorit er Salomon Tornado Ti. De er vanvittig gode. Prisen er også vanvittig. Designer bag vs. Salomon ski?? What to do. Nej sørg for at i får nogle der ikke er for slidte hvis i lejer 🙂

Så skulle i være klar 🙂 Skal i afsted i år?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfection